23948sdkhjf

Årets mest læste 2023 (III): En konkurs, et hackerangreb og en lukket vinduesfabrik

Fra i dag holder Wood Supply juleferie, og vi skrives og læses først ved i det nye år. Her er de tre mest læste artikler i 2023

3: Køkkenkæde styrer mod konkurs

Vores søstermedie Nordjyske havde i slutningen af januar opsnappet, at Hanstholm Køkken var på randen af konkurs. Sådan endte det også, men konkursboet efter den hæderkronede køkkenvirksomhed blev købt, og i dag lever virksomheden videre. Villy Jæger købte konkursboet, og Wood Supply bragte et grundigt interview med den nye ejer i den anledning.

2: 9000 ansatte lammet af hackerangreb: – Vi kan jo ingenting

Den multinationale køkken- og møbelindustriunderleverandør Häfele blev i begyndelsen af februar ramt af et hackerangreb. Koncernens afdelinger over hele verden blev ramt, og Wood Supply bragte nyheden. Artiklen illustrerer, hvor ødelæggende et veltilrettelagt hackerangreb kan være.

1: Vindueskæmpe lukker fabrik – 49 fyres

Den 30. august kunne Wood Supply berette, at vinduesproducenten Dovista lukkede virksomhedens fabrik i Ringkøbing. Det kostede 49 medarbejdere jobbet.

– Der hersker stor respekt om vores kolleger i Ringkøbing, og det har været en vanskelig beslutning. I dag er en svær dag i Dovista – ikke mindst for de berørte, som vi vil hjælpe videre bedst muligt, sagde Allan Lindhard Jørgensen i den forbindelse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094