23948sdkhjf

3R Kontor har doneret 12.280 brugte møbler

Det er muligt at lave en positiv forretning uden at gå på kompromis med social og miljømæssig ansvarlighed, siger direktøren

En bæredygtig forretningsmodel skal kunne dokumentere den forskel, den skaber.

Det mener genbrugsvirksomheden 3R Kontor, der netop har udgivet deres CSR-rapport for 2017 - og det selvom virksomheden på grund af sin størrelse ikke er forpligtet til det juridisk.

- Vi ønsker at bevise, at det er muligt at lave en positiv forretning uden at gå på kompromis med social og miljømæssig ansvarlighed. Desuden skal det være muligt for vores kunder at se forskel på de virksomheder, der tager ansvar og de, der ikke gør, siger direktør Steffen Max Høgh i en pressemeddelelse. 

Rapporten viser blandt andet, at 3R Kontor donerede 12.280 stykker brugte møbler væk i 2017 – møbler, der under normale omstændigheder var blevet smidt ud.

Donationerne er med til at mindske merproduktionen af nye møbler og sparer dermed på CO2-udledningen.

Møbelvirksomheden har desuden indgået et samarbejde med Holmris B8. Sammen investerer virksomhederne i forskning inden for cirkulær økonomi.

Partnerne har således ansat erhvervs Ph. D. Heidi Kristensen i efteråret 2017. De næste tre år fokuserer hun sin forskning på cirkulær økonomi og undersøger mere specifikt dens potentiale i offentlige indkøb.

td

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094