23948sdkhjf

0904 TIMI: Nye montageborde til vinduer

Artikel i Træ og Industri!
Tekst Kaj Hansen Træ og Industri

Q-Transportmateriel introducerer i år sine nye montageborde til hhv. ramme- og karmmontage. Ud over at lette selve montagen giver disse borde en mindre belastning af montøren, idet de er højdeindstillelige.

Til rammemontagen anvendes 2 glasmonteringsborde, som stilles i forlængelse af hinanden, men med fronten modsat hinanden. Når montøren har afsluttet montagen af glas og diverse komponenter på den ene side af rammen, kan han således rulle rammen over på det parallelle bord, hvor næste montør foretager montagen af komponenter på den modsatte side af rammen.

Glasmonteringsbordet er forsynet med specialudformede rullehjul, som passer til alle gængse rammeprofiler, og de lodrette støtteruller er forsynet med plastbelægning for skånsom behandling af emnet. Monteringsbordet leveres med højdejustering, således at montøren sikres den bedste og mest komfortable arbejdshøjde. Der kan vælges mellem manuel og elektrisk højdejustering.

Hængebordet
til karmmontage placeres sædvanligvis i forlængelse af karmpressen, således at karmen kan rulles direkte fra pressen ind på hængebordet, som er forsynet med en hjulskinne. Denne hjulskinne muliggør kørsel med rammer både med og uden beskyttelseshjørner.

Hængebordets støtteprofiler er beklædt med filt for skånsom håndtering af emnet, og herudover er der monteret en hylde, hvorpå montøren kan placere de komponenter, der skal anvendes til karm og ramme.

Ligesom glasmonteringsbordet leveres hængebordet med enten mekanisk eller elektrisk højdejustering.

Q-Transportmateriel introducerer desuden sin nye multijusterbare karm/rammetransportvogn. Denne vogn er forsynet med tapper i alle fire sider, som rammer og karme placeres imellem enten på tværs eller på langs af vognen alt efter emnernes højde og bredde. Tapperne er alle justerbare, hvilket giver en ekstrem fleksibilitet og dermed optimal pladsudnyttelse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063