23948sdkhjf

Trip Trap sætter prisvinder i produktion

I samarbejde med FSC Danmark lanceres en ny designpris, hvor vinderproduktet kommer til at indgå i Trip Traps nye ”Crafted”-serie.
Den 21. november afholder FSC Danmark sin FSC Design Award for syvende gang. Konkurrencen er målrettet design- og arkitektstuderende og arrangeres i samarbejde med WWF Verdensnaturfonden og en række virksomheder.

Som noget nyt har arrangørerne i år indgået et samarbejde med Trip Trap og skabt en supplerende pris til FSC Design Award: Crafted Prisen.

- Trip Trap vil sætte fokus på den kommercielle side af designet og være med til at påvirke de studerende i en retning, hvor de tænker hele pakken igennem. Formgivningen er det væsentligste element, men fra min side af bordet er der andre elementer jeg skal vurdere nøjagtigt lige så højt, hvis designet skal være kommercielt. Det produkt, jeg udpeger som vinder af Crafted Prisen, vil blive vurderet på, om det ud over at være formfuldendt og bæredygtigt, kan produceres til den rigtige pris, forklarer Trip Traps kreative direktør, Malene Flensted Urup.

Hun understreger, at Når Trip Trap taler om bæredygtighed, så handler det i høj grad om, at opretholde en ”brug og bevar”-kultur, at forbrugeren skal kunne holde ud at se på designet i mange år, og at produktet kan holde i mindst lige så mange.

Vinderen af prisen garanteres, at vinderproduktet sættes i produktion, at det lanceres og markedsføres i designerens navn og med designerens historie omkring tilblivelsen af produktet. Det sker gennem produktserien Crafted by Trip Trap. Her indgår i øvrigt også vinderen af FSC Design Award 2008; det bæredygtige garderobemøbel ”Extrude”, som er designet af Jonas Pedersen.

Læs mere om FSC Design Award i artiklen FSC Design Award slår igen alle rekorder
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129