23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Uge 19

Aubo Køkken og Bad Kolding ApS

Jonna Clausen er indtrådt som administrerende direktør hos Aubo Køkken og Bad Kolding ApS. Samtidig er Henning Brodersen udtrådt af direktionen.

Aubo sælger køkkener.


Bygholm Wood A/S

Ben Kjems er indtrådt som administrerende direktør hos Bygholm Wood A/S i stedet for Kasper Bygholm. Claus Bjørn-Diderichsen er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Peter Mahler Sørensen. Samtidig er David Falkenberg Madsen og Otto Adam Nielsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jørgen Bach.


Carbide A/S

Lisa Ørsnes Førby er indtrådt i bestyrelsen hos Carbide A/S.

Carbide A/S er leverandør af slibeværktøjer.


Combi-System Danmark ApS

Peter Andreas Fog er indtrådt i direktionen hos Combi-System Danmark ApS.

Combi-System Danmark ApS producerer blandt andet garderobeskabe, garderobebokse, skoleskabe og udendørsmiljøer såsom cykelstativer.


Flügger group A/S

Lucas Eichild er indtrådt i direktionen hos Flügger group A/S i stedet for Poul Erik Stockfleth Jensen.

Flügger A/S er leverandør af maling, lak og tapeter.


Fredericia Furniture A/S

Rasmus Lehmann Graversen er indtrådt som administrerende direktør hos Fredericia Furniture A/S. Kaja Wiegand Møller er udtrådt som administrerende direktør, men indtrådt som næstformand i bestyrelsen. Samtidig er Torsten Leif Moe udtrådt som næstformand af bestyrelsen.

Fredericia Furniture A/S er baseret på produktion af møbler tegnet af Børge Mogensen.


HH Trælast & Byggecenter A/S

Line Dahl Nielsen og Mette Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos HH Trælast & Byggecenter A/S i stedet for Kurt Nielsen.

HH Trælast & Byggecenter A/S er et byggemarked for professionelle og private i Højslev ved Skive.


Lilleheden A/S

Hans Henrik von Platen-Hallermund er indtrådt som administrerende direktør hos Lilleheden A/S. Samtidig er Christian Grønbæk Esbensen udtrådt af direktionen.

Lilleheden A/S leverer limtræ.


Mogens Daarbak Holding A/S

Troels Daarbak er indtrådt i direktionen hos Mogens Daarbak Holding A/S i stedet for Henny Daarbak. Mitzi Daarbak er indtrådt i direktionen og bestyrelsen. Rene Daarbak er udnævnt som bestyrelsesformand hos Mogens Daarbak Holding A/S i stedet for Mogens Daarbak, der forbliver en del af bestyrelsen.

Mogens Daarbak A/S er leverandør af kontorartikler og kontormøbler.


Thyregod Bygningsindustri A/S

Morten Jensen er indtrådt i direktionen hos Thyregod Bygningsindustri A/S i stedet for Søren Busk. Søren Busk er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Claus Huus Skov Christensen, som er udnævnt som næstformand for bestyrelsen. Malene Hjort er udtrådt som næstformand for bestyrelsen, og indtrådt som bestyrelsesmedlem.

Thyregod Bygningsindustri A/S er en del af Velux-gruppen.


Vordingborg Køkkenet A/S

Mads Skjoldby er indtrådt som administrerende direktør hos Vordingborg Køkkenet A/S i stedet for Kim René Gottenborg Jacobsen. Kim René Gottenborg Jacobsen er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Bent Ramskov Laursen, som er indtrådt som bestyrelsesmedlem.

Vordingborg Køkkenet producerer løsninger til køkken, bad og garderobe.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141