23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få værdifulde genveje til SOLIDWORKS for at optimere din arbejdsproces

I et nyligt blogindlæg på vores hjemmeside deler vores SOLIDWORKS-konsulent, Michael, nogle værdifulde genveje til at optimere din arbejdsproces i SOLIDWORKS. Han fremhæver vigtigheden af tastaturgenveje for at øge produktiviteten og anbefaler investering i en kvalitetsmus og musemåtte for at forbedre præcision og hastighed. Michael anbefaler specifikke produkter som Logitech MX Keys og Logitech MX Master 3S samt musemåtten fra 3DConnexion. Du kan få adgang til Michaels genveje herunder.

I et nyligt blogindlæg på vores hjemmeside deler vores SOLIDWORKS-konsulent, Michael, nogle værdifulde genveje til at optimere din arbejdsproces i SOLIDWORKS. 

Du kan downloade hans genveje på siden her, eller få gode råd til, hvordan du kan optimere din arbejdsproces i SOLIDWORKS.

Tastaturgenveje

En af de mest effektive måder at øge din produktivitet på er ved at bruge tastaturgenveje. SOLIDWORKS tilbyder et bredt udvalg af genveje, der giver dig mulighed for at udføre handlinger uden at skulle flytte hånden fra musen. Udforsk og download Michaels genveje og tilpas dem efter dine behov.

Invester i en kvalitetsmus

Ved at investere i en kvalitetsmus og musemåtte kan du forbedre præcisionen og hastigheden i dit arbejde betydeligt.

Michael anbefaler her SpaceMouse Enterprise, som du kan se hvorfor og læse mere om her. 

Andre værktøjer:

Michael anbefaler også specifikke produkter som Logitech MX Keys og Logitech MX Master 3S til tastatur og mus, samt musemåtten fra 3DConnexion for en optimal arbejdsoplevelse.

Vil du vide mere?

Med disse værdifulde værktøjer og genveje kan du optimere dit arbejde i SOLIDWORKS og minimere de ubehagelige bivirkninger ved lange timer foran skærmen. Så hvorfor ikke begynde at implementere dem i din arbejdsrutine i dag?

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

KNI
Ken Nicolai Ingstrup
info@edge-team.com

Send til en kollega

0.031