23948sdkhjf

Davidsen slår – for alvor – dørene op i Svendborg

Efter knap to år med salgskontor og en mindre butik og trælast i Svendborg åbnede Davidsens Tømmerhandel fredag den 4.000 kvm store forretning på Grønnemosevej 26.

Dermed har Davidsen ikke alene styrket tilstedeværelsen på Fyn og fuldendt de seneste års investeringer på øen, men også åbnet sin første butik skræddersyet det nye fokus på det professionelle segment.

– Den moderne tømmerhandel her i Svendborg er den første af vores forretninger, der er bygget op fra bunden omkring vores nye butikskoncept. Her fokuserer vi primært på byggeri, håndværk og faglig rådgivning. Vores store faglighed er simpelthen omdrejningspunktet for mødet med de professionelle håndværkere, de semiprofessionelle og de ambitiøse gør-det-selv kunder. Min forventning er klart, at det også her i Svendborg vil være noget, som kunderne sætter pris på, lyder det fra Henrik Clausen, adm. direktør for Davidsens Tømmerhandel.

Snoren til den nye butik blev klippet trælastdirektør Tom Callesen, borgmester Bo Hansen og Davidsen-ejer Povl Davidsen, og førstnævnte glæder sig over, at en lang proces nu er fuldendt.

– Det er en kæmpe dag for os, hvor vi efter en travl byggeproces nu kan tilbyde de professionelle håndværkere og gør-det-selv folket en topmoderne butik og trælast med et bredt sortiment af kvalitetsprodukter på hylderne. Vi har allerede skabt en stærk, lokal forankring i Svendborg og på Sydfyn. Og med de her nye rammer bliver Davidsen kun forstærket yderligere på Fyn, siger Tom Callesen.

De seneste års investeringer på Fyn har desuden talt et opkøb i Langeskov og en udbygning i Odense, hvor Davidsen har et stort logistikcenter.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125