23948sdkhjf

Søstrene Grene vokser syd for grænsen og vil åbne flere tyske butikker

Det er blot fem år siden, at Søstrene Grene i 2016 åbnede deres første butik i Tyskland. Siden da er yderligere 53 kommet til, så de i dag har 54 butikker i nabolandet syd for grænsen.

Den vækst har blandt andet ført til, at de i starten af december fik tildelt prisen for årets danske virksomhed af Dansk-Tysk Handelskammer, der er et netværk for fremme af dansk-tysk erhvervsliv.

Kåringen kommer på baggrund af den store fremgang i antallet af butikker. Men det er ikke planen, at de skal stoppe her.

For alt imens mulighederne for udvidelser her til lands efterhånden er ved at være udtømte, så er der stadig masser af plads at boltre sig på syd for grænsen.

Derfor er planen, at Søstrene Grene inden for tre til fem år skal runde 100 butikker i Tyskland.

Det er i tråd med kædens tidligere udmeldte ambitioner om at ramme 350 butikker i hele Europa inden udgangen af 2023.

Som kommentar til kåringen lægger CEO Mikkel Grene vægt på, at det hårde arbejde har båret frugt.

- Det er med stor glæde og stolthed at vi her til aften har modtaget Dansk-Tysk Handelskammers erhvervspris. Der er mange danske virksomheder, som gør det rigtig godt i Tyskland, så det er en kæmpe anerkendelse af alle de Søstre, der har arbejdet med vores tyske forretning siden 2016, og som hver eneste dag arbejder på at skabe vidunderlige oplevelser for vores tyske kunder både i de fysiske butikker og på vores tyske webshop, siger han i en pressemeddelelse.

Han påpeger, at vækstambitionerne bunder i de positive oplevelser i kædens første fem år på det tyske marked.

- Grundet den flotte modtagelse vi har fået i Tyskland ser vi et meget stort potentiale, hvor der er plads til stor vækst i de kommende år, og vi forventer, at det bliver vores største marked allerede i 2022. Vi ønsker at bringe historierne om Anna og Clara, vores nordiske æstetik og den danske hygge ud til mange flere tyske kvinder, og ikke mindst fortsat at bidrage til at styrke det stærke handelsforhold mellem Danmark og Tyskland, siger Mikkel Grene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.096