23948sdkhjf

Bolia åbner sin hidtil største butik – og barsler med 50 nye

Fredag den 29. oktober slår Bolia dørene op for designvirksomhedens hidtil største butik på mere end 1300 kvm, der åbner i hjertet af Luxembourg. Fordelt over tre etager på Grand-Rue i den mest eksklusive del af byen, vil Bolia kunne præsentere både hele deres designkollektion, samt løsninger til det professionelle marked som et helt nyt koncept. Butikken vil blive officielt indviet af Luxembourgs borgmester, Lydie Polfer.

 – Vi er taknemmelige over, at vores kunder verden over har taget så godt imod vores kollektioner og glæder os derfor meget til at åbne vores første butik i Luxembourg samt introducere vores nye butikskoncept på dette spændende og eksklusive marked, fortæller Lars Lyse Hansen, adm. direktør hos Bolia.

Det Lars Larsen Group-ejede designselskab står i dag bag mere end 70 butikker verden over – et tal, der kommer til at vokse markant over de næste tre år, hvor kæden har planer om at åbne ikke mindre end 50 nye butikker. Det kommende år byder således foruden Luxembourg på butiksåbninger i større byer i Tyskland, Holland, Danmark og Frankrig.

 – I det kommende år er vores plan at øge den internationale ekspansion af egne nye butikker og nye eksklusive forhandlere, samt udvide vores globale samarbejde med det amerikansk baserede Steelcase igennem vores nye kollektion, som er designet til det professionelle marked, fortæller Lars Lyse Hansen og fortsætter:

 – Vi har netop åbnet nye Bolia designbutikker i Eindhoven, Rotterdam, Alkmaar og Breda og i de kommende måneder følger flere nye butikker, blandt andet i Paris, Lyon, Lille og Marseille. Samlet set er vores mål at åbne 1-2 nye butikker hver eneste måned fremover.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.171