23948sdkhjf

Bolia flytter til centrum

Lars Larsen Group-ejede Bolia har de seneste år haft fart i den internationale ekspansion, men også på hjemmemarkedet er der fokus på at styrke positionen. I Odense sker det meget konkret, når byens Bolia-butik til efteråret flytter adresse fra Rosengårdscentret til midtbyen.

Bolias butik i centret lukker permanent til fordel for en nybygget forretning på Fisketorvs Karré. Dermed integreres Bolia i den del af Vestergade, som byen har ønsket at give et løft i anledningen af, at den er blevet forbundet med Overgade.

I en pressemeddelelse oplyser Bolia, at det for kæden er essentielt at placere sig lokalt og lige om hjørnet, så kunderne altid er tæt på og dermed kan hente inspiration og opleve nyfortolkninger af skandinavisk design midt i den travle hverdag.

– Vi glæder os til at flytte ind i vores nye hjem i Odense, hvor vi får mere plads til at dele vores passion for skandinavisk design og godt håndværk. Det bliver skønt at komme ind til midtbyen, og vi ser frem til at byde vores kunder velkomne i de nye omgivelser. Vi er i fuld gang med at få alle detaljer på plads og forventer at åbne dørene sidst i oktober, siger Maria Bergan, der er PR Project Manager hos Bolia.

Bolia har været til stede i Odense siden 2012. 10-års jubilæet for brandet i byen er ifølge designkæden en ideel mulighed for at bryde op med det gamle og tilbyde noget nyt. Den nye butik strækker sig over et samlet areal på 500 m2 fordelt på to etager

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093