23948sdkhjf

Bolia åbner i Singapore

Til efteråret åbner den første Bolia-butik officielt i Singapore. Butikken er beliggende i hjertet af den pulserende storby, tæt på Tiong Bahru-enklaven, i et område, der ifølge den danske designvirksomhed, er synonymt med Singapores kultur og arv.

Åbningen sker i partnerskab med Design Collection Denmark, der er distributionspartner for en række danske designbrands herunder Menu og B&O, og parterne har allerede endnu en Singapore-butik på tegnebrættet, der forventes at åbne i foråret 2023. Partnerskabet planlægger ligeledes at åbne Bolia-butikker i Australien, startende med Melbourne i 2023.

– Vi er begejstrede for vores stærke samarbejde med det erfarne team bag Design Collection Denmark og over de spændende forretningspotentialer, der ligger foran os i det asiatiske Stillehavsmarked, siger Lars Lyse Hansen, adm. direktør i Bolia.

Design Collection Denmark, der har hovedkontor i Singapore og kontorer i både Danmark og Australien, har ifølge Bolia en uvurderlig styrke i den globale detailhandel, og her glæder man sig over at have fået endnu en dansk designvirksomhed under vingerne.

– Hos Design Collection Denmark er vi stolte af at kunne introducere verden for ikonisk dansk design og funktionalitet. Vores styrker ligger i at skabe brandoplevelser og flagskibsbutikker, der fokuserer på kundeoplevelsen. Vores fælles værdier og engagement i knowhow, kommercielt ansvar og vækst giver Design Collection Denmark mulighed for fuldt ud at fokusere på udviklingen og væksten af Bolia i den asiatiske Stillehavsregion, siger Michael Østergaard, adm. direktør for Design Collection Denmark.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094