23948sdkhjf

Svane Køkkenet sætter to nye nåle i det norske kort

Svane Køkkenet planlægger i efteråret at udvide med endnu to butikker i Norge. I løbet af efteråret fortsættes vækstrejsen med åbning af en flagshipstore i Oslo og en konceptbutik i skærgårdsbyen Arendal, og dermed når køkkenkæden op på 12 butikker i landet. 

– Ambitionen er at udvikle en landsdækkende kæde og gøre Svane-brandet kendt hos de norske forbrugere, siger kædechef Michael Oversø.

– Med de to planlagte butiksåbninger og flere i pipelinen kommer det til at gå stærkt med vores satsning i Norge, fortsætter han.

Bag den kommende butik i Arendal står to kvindelige køkkenkonsulenter, Inger Margrethe Palm og Marianne Halvorsen, der midt under corona-krisen i maj 2020 slog dørene op til Svane Køkkenet i Kristiansand. Ifølge Glenn Andresen, Country Manager i Norge, er de kommet godt fra start og melder sig nu klar til at udvide til nabobyen, Arendal:

– Trods corona-krisen har vores forhandlere formået at opbygge en rigtig god forretning, og vi er glade for at indgå en aftale med to, der allerede har bevist deres evne til at udvikle og drive en butik med dansk køkkendesign, lyder det fra Glenn Andresen.

Kristiansand og Arendal ligger ifølge køkkenproducenten et attraktivt område i stor udvikling med mange nybyggerier og renoveringer, og potentialet i hele markedsområdet kan bearbejdes effektivt med et samlet team. Samtidig styrker køkkenbrandet sin position med eksklusive konceptbutikker, som skiller sig ud. Ønsket er at få en centrumnær placering for at skabe opmærksomhed hos de mennesker, som bor, arbejder og shopper i skærgårdsbyen.

Svane Køkkenets norske plan er at blive landsdækkende køkkenkæde med 18-20 butikker

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094