23948sdkhjf

Carl Hansen & Søn køber op i København

Med virkning fra 1. december bliver det anerkendte møbelsnedkeri Rud. Rasmussen på Nørrebro en del af Carl Hansen & Søn.
Med ambitionen om at udnytte et oplagt værdifællesskab funderet på solidt håndværk og tidløst design bliver møbelsnedkeriet Rud. Rasmussen nu en del af Carl Hansen & Søn.

Med overtagelsen kan Carl Hansen & Søn nu mønstre den absolutte top af dansk møbelhåndværk, og med virksomhedens internationale salgsorganisation i ryggen får danske designikoner som Kaare Klint og Mogens Koch mulighed for at nå ud til et større publikum end hidtil.

- Vi kan høste væsentlige synergieffekter gennem kombinationen af vores internationale salgsorganisation og potentialet i Rud. Rasmussens produktportefølje. Samtidigt tilfører vi nye designs til vores eksisterende sortiment, hvor Mogens Kochs og Kaare Klints designs passer naturligt ind. Det bliver interessant for alvor at kunne vise dem til et større publikum, udtaler direktør for Carl Hansen & Søn, Knud Erik Hansen.

Dansk møbeldesign i en bredere fortælling
Med salget af sit møbelsnedkeri trækker Jørgen Rud. Rasmussen og hans hustru Elisabeth la Cour sig tilbage fra møbellivet, mens femte generation i familien, datteren Malene la Cour Rasmussen, fortsætter i virksomheden som salgsdirektør for showroomet og forretningen på Nørrebrogade 45 i København.

- Med denne aftale har der været et godt match mellem to virksomheder, der begge er forankrede i den danske møbeltradition, og hvor den samlede portefølje nu beretter historien om dansk møbeldesign i en bredere fortælling, kommenterer Jørgen Rud. Rasmussen, der har drevet Rud. Rasmussens Snedkerier siden 1979.

Produktionen af Mogens Kochs og Kaare Klints designs forsætter, ligesom butikken, under Rud. Rasmussens brand på Nørrebrogade 45 i København, hvor den har ligget i over 136 år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.515