23948sdkhjf

Møbelmessen Skandinavien bliver en del af Formland

Formland udvikler sig år for år, og forårsudgaven af MCH's store interiør- og designmesse kommer fra 2021 til at omfatte et helt nyt område dedikeret til møbler. Det er en realitet, efter MCH A/S og Møbelmessen Skandinavien har underskrevet en aftale, der gør møbelmessen til en integreret del af Formland Spring.

Formland Spring vil således fremover byde på en hel messehal fyldt med den kommende sæsons møbelsortimenter. Dermed samles møbelindustrien side om side med den øvrige del af den danske interiør- og designbranche i MCH Messecenter Herning.

Et endnu stærkere sted at samles
Hos Møbelmessen Skandinavien glæder man sig over samarbejdet, der ifølge messearrangør Esben Veng-Christensen skaber en både bredere og stærkere handelsplatform.

– Formland Spring er et utroligt seriøst koncept, der med møbelmessen som tillæg vil repræsentere et fantastisk, bredt tilbud til hele interiør-, design- og nu også møbelbranchen med mange positive synergieffekter på tværs af brancherne. Jeg er derfor både glad for og stolt over, at jeg samtidig med at overgive møbelmessen til Formland fortsat vil være en del af messen, fortæller Esben Veng-Christensen, der fortsætter:

– Møbelmessen Skandinavien har eksisteret i ti år. Den har de senere år ligget på et stabilt niveau og været et fornuftigt og troværdigt koncept for vore udstillere. Vi har dog haft svært ved at løfte messen fra en traditionel og smal messe for møbelbranchen, men det bliver der med dette nye samarbejde nu lavet om på. Jeg er sikker på, at dette tiltag giver møbelbranchen et endnu stærkere sted at samles og udvikles, fastslår han.

Et samarbejde der styrker brancherne
Hos Formland ser projektleder Mai-Britt Risvig Flyvholm frem til at byde hele møbelbranchen velkommen på Formland Spring.

– Først og fremmest skal der lyde en stor tak til Esben for tilliden. Møbelmessen Skandinavien har igennem ti år vist sin værdi, og vi glæder os til at være med til at udvikle messen i fællesskab. Med møbelmessen ombord styrkes Formland med endnu et ben af stå på, og Formlands store oplevelsesunivers med alt fra trendmiljøer til foredrag vil komme endnu flere til gode, siger Mai-Britt Risvig Flyvholm og tilføjer:

– Det er et helt naturligt match at samle interiør-, design- og møbelbranchen, og vi tror på, at den nye konstellation vil tiltrække nye besøgende - nationale som internationale.

Over 45 års samlet messeerfaring
Møbelmessen Skandinavien kunne i fjor fejre 10-års jubilæum og har siden etableringen været afholdt i Trekantområdet. Seneste messe bød på 54 udstillere og besøg fra 300 møbelbutikker fra Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Formland har igennem de seneste 36 år været afholdt to gange årligt i MCH Messecenter Herning. Den 72. udgave af interiør- og designmessen fandt sted 30. januar-2. februar 2020 og blev besøgt af flere end 10.000 fagfolk fra 33 lande.

Møbelmessen kan første gang opleves som en del af Formland Spring 2021, der finder sted i MCH Messecenter Herning den 4. – 7. februar..

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078