23948sdkhjf

Formlands møbelhal er kommet stærkt fra start

Mere end 9.500 fagfolk fra i alt 27 lande har de seneste dage lagt vejen forbi MCH og Formland Spring i jagten på inspiration inden for alt fra boligtilbehør til blomsterdekorationer. Her har 325 udstillere fremvist deres dugfriske varer, ligesom både talks og trendmiljøer har været tilløbsstykker for fagfolkene.

Blandt nyhederne på dette års Spring-messe var Formland Furniture, der bød på en hel hal dedikeret til møbler. Udstillerlisten omfattede blandt andet den danske møbelproducent Top-Line, der repræsenterer Quadrant, Canett Furniture og ABC Reoler, som har haft en "fantastisk premiere" på Formland.

– Der har været en helt særlig intensitet på messen. Der er kommet en masse kunder forbi, og vi har gjort nogle gode handler –  det bedste ved at være her har været salget. Hos Top-Line har vi valgt at gå fuldt ind i det, og det gør vi igen næste år, hvor jeg håber, at vi kan fylde ikke bare én, men to haller. Der er ingen tvivl om, at det har været det helt rigtige at samle møbelindustrien side om side med interiør- og designbranchen på Formland, siger Thomas Krogh Brink fra Top-Line.

”Vanvittig stor interesse”

At Formland Spring har trukket gæster fra nær og fjern, er ikke gået udstillerne forbi - tværtimod. Hos interiørvirksomheden Lübech Living kan stifter og kreativ direktør Susanne Frost Lübech berette om nye kunderelationer fra blandt andet Norge, Grønland, Island, Tyskland, Holland og England.

– Vi har haft en rigtig god messe med vanvittig stor interesse, både fra danske og internationale kunder, så vi har simpelthen så meget, vi skal hjem og følge op på. Det er fantastisk for os, at vi kan stå her i Herning og nå så bredt ud over landegrænserne. Det havde vi ikke budgetteret med, så det er ren bonus for os, fortæller Susanne Frost Lübech, der har udstillet på Formland siden 2007.

Også hos MCH er man godt tilfreds efter de fire dages branchemøde.

Efterårets gode takter for messemediet er blevet yderligere styrket, og de mange synlige smil og den positive stemning på messen betyder meget for os alle i MCH - både nu og i arbejdet med de kommende messer, siger administrerende direktør Georg Sørensen, der glæder sig over, at Formland igen og for 75. gang har dannet ramme om det personlige møde mellem udstillere og de besøgendes forretninger.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.406