23948sdkhjf

Formland melder jubilæumsklar med ny møbelhal og kurvede former

Når Formland Spring 3.-6. februar 2022 slår dørene op i MCH Messecenter Herning, bliver det til en helt særlig udgave. Den kommende messe er nummer 75 i Formlands historie, og derfor inviteres både udstillere og besøgende til et historisk tilbageblik på Formlands skiftende trends og tendenser siden 1984.

Der bliver dog også lejlighed til at se nærmere på 2022's største nyhed, Formland Furniture - en hel hal dedikeret til møbelvirksomheder. Formland Furniture er skabt i et samarbejde med Møbelmessen Skandinavien, som fra 2022 bliver en integreret del af Formland Spring under det nye navn Formland Furniture. Hos projektteamet bag Formland glæder man sig meget over samarbejdet og ser frem til at byde møbelbranchen velkommen på messen:

– Møbelmessen Skandinavien har igennem ti år vist sin værdi, og vi glæder os til at være med til at udvikle messen i fællesskab. Ønsket med tilføjelsen af Formland Furniture er at skabe en synergieffekt mellem de forskellige led i design-, møbel- og interiørbranchen samt skabe en fælles handels- og netværksplatform for hele branchen. Det er et helt naturligt match at samle brancherne, og vi tror på, at den nye konstellation vil tiltrække nye besøgende, siger Formlands projektleder Flemming Andersen.

En kurvet trendzone og en bælgcafé

Foruden Formland Furniture og de hundredvis af interiør- og designudstillere kan besøgende glæde sig til at gå på opdagelse i en verden af inspiration. Designduoen Studie FlyHelsted, som består af indretningsarkitekt Mille Fly og fotograf Sofie Helsted, står endnu en gang bag Formlands store trendzone, som denne gang går under navnet 'Curvy Reflections'.

Her iscenesætter Studie FlyHelsted og Formland tidens trend, hvor de kurvede organiske former og linjer præger designet. Trendzonen bliver ifølge Formland formet af en kontrastfuld og elektrisk ramme af materialerne stål, glas og spejl, hvor der er plads til mønstre og farver, samtidig med at det bliver de feminine former og ukurante linjer, der hersker.

Er man sulten efter flere inspirerende input, er der også mulighed for at hente kulinariske guldkorn på årets trendcafé 'Pure Dansk', som er skabt af trendekspert Anette Eckmann. Trendcaféen tager afsæt i det økologiske og veganske køkken og er baseret på virksomheden af samme navn, som via et tæt samarbejde med danske landmænd sælger bælgfrugter, som er dyrket og pakket i Danmark.

Foruden trendområderne, som også inkluderer det spirende grønne plante- og interiørområde Greenhouse, kan besøgende på Formland hente viden om indretning ved Danske Dekoratørers Styling Event 'Deko Fabrikken', ligesom de kan overvære en bred vifte af foredrag med trendeksperter, designere og dekoratører på Speak Up-scenen i Hal L.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094