23948sdkhjf

Formland melder efterårsklar med basar-stemning og østers-åbning

Når Formland Autumn løber af stablen til august, kan gæsterne se frem til både at besøge den velkendte Trendzone og det nye tiltag Event-Zonen.

Førstnævnte bygges i år efter koncept af Studie FlyHelsted, og har fået den velovervejede titel ”Morden Nomad – a Global Bazaar”.

– Vi er moderne nomader, der har lært, at intet står stille. Alt er i forandring og i konstant bevægelse i alle retninger, og det afspejler området med en kontur af trapper og et basar-inspireret univers. Den moderne nomade omfavner et selvstændigt, frisindet syn, men har samtidig brug for fællesskaber med ligesindede, og basaren er netop et mødested, hvor der udveksles historier og erfaringer, forklarer indretningsarkitekt og medejer af Studie FlyHelsted Mille Fly.

Zonen fungerer som altid som en slags ekstra udstillingsvindue for en række kuraterede udstillere og byder samtidig på en café og daglige, sansestimulerende events.

Lær at åbne østers

Det nye tiltal Event-Zonen breder sig over 250 kvm i den diningrelaterede Hal G, og her er det Eckmann Studio, der står for rammerne. Ifølge Formland bliver der tale om et farverigt område inspireret af klassiske franske dyder, og så bliver det et sted, hvor branchen kan mødes, og hvor den står på stribevis af øjen- og østersåbnende events.

- I Event-Zonen kan man opleve en række lærerige trendtalks og deltage i praktiske masterclasses, hvor man eksempelvis kan lære at åbne østers. Derudover har vi inviteret en række dygtige, kreative trendsættere, som hver især giver deres bud på en smuk og festlig borddækning, der fejrer nytårets komme. Event-Zonen rummer desuden en bar, hvor man kan både høre om og smage på de nyeste tendenser inden for drinks og cocktails, og endelig finder man caféen Fish & Cheese, fortæller stylist, trendhunter og ejer af Eckmann Studio Anette Eckmann og påpeger, at man bør kigge forbi området, fordi "inspiration til nytænkning er afgørende for, at man kan skubbe sin detailbutik godt ind i fremtiden".

Projektleder i MCH Flemming Andersen glæder sig til at se messegæsterne indtage begge zoner.

– Vi er rigtig glade for Trendzonens format og fortsatte udvikling, som flugter perfekt med vores ønsker for Formland i det hele taget. Vi bestræber os på altid at være i bevægelse, og derfor er det også en glæde, at vi nu er klar med en stor nyhed i form af Event-Zonen, som ligeledes tegner horisontudvidende, lyder det således fra Flemming Andersen.

Formland Autumn 2022 finder sted i MCH Messecenter Herning 18.-21. august

Redaktionen/tib

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141