23948sdkhjf
>

Nyt om navne: Ny salgschef til Kolon

Den 1. januar tiltrådte Poul Krarup som ny salgschef for Kolon Total Inventar. Poul Krarup er 55 år og har de sidste 15 år beskæftiget sig med salgsledelse hos køkkenproducenten HTH – de seneste 10 år med ansvar for salget til erhvervssegmentet.

– Vi er utrolig glade og stolte over, at vi har fået Poul med ombord. Vi ser frem til, at Poul skal bidrage med at udvikle firmaet, og gøre Kolon til en endnu stærkere spiller på det professionelle marked. I kraft af Pouls mangeårige erfaring i branchen, er vi overbeviste om, at det et super godt match for Kolon, siger Salgsdirektør Anders Mads Jensen

Poul Krarups rolle vil blandt andet blive at løfte salget og indtjeningen, med henblik på bedre at udnytte Kolons potentiale. Virksomheden arbejder løbende på at optimere produktions- og salgsorganisation, og her vil Poul være ansvarlig for salgsdelen.

Kolon Total Inventar, der har hovedsæde i Lejre på Sjælland, har siden 1972 specialiseret sig indenfor produktion af inventar, af særlig høj og slidstærk kvalitet til skoler, institutioner, virksomheder og private.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.125