23948sdkhjf

Osaka, London og Gelsted: Carl Hansen og Søn får endnu et flagskib

Carl Hansen og Søn får nu sin niende flagskibsbutik, der får hjemme på møbelproducentens fabrik i fynske Gelsted.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Vi er længe blevet spurgt om, hvornår vi åbner en flagship store (flagskibsbutik, red.) på den anden side af Storebælt efter i cirka en halv snes år at have drevet flagship store i Bredgade i København, siger Inger Marie Jensen Hansen, COO for Carl Hansen & Søn Stores & Accessories ifølge avisen i en pressemeddelelse.

Dermed kan de besøgende på fabrikken i fremtiden ikke bare opleve produktionen af møbelklassikerne på Hylkedamvej i Gelsted Erhvervspark.   

– Fabrikken modtager årligt tusinde besøgende fra hele verden, og vi har derfor besluttet at lave en speciel flagship store på fabrikken, hvor vi på en inspirerende måde kan vise vores besøgende sortimentet i mere komfortable omgivelser. Så kan de også prøve vores møbler samt se vores matchende og inspirerende boligtilbehørsprogram. Vi har over de sidste to år åbnet flagship stores i Osaka, London, Stockholm og San Francisco, så det var nærliggende at lave en Factory flagship store på fabrikken. Hvor alle vores flagship stores ligger på strøg eller i butiksområder, er denne meget atypisk, og derfor starter vi op med en ugentlig åbningsdag, som er torsdag fra 14-18. Så må vi se hvad der senere sker, forklarer Inger Marie Jensen Hansen.

Carl Hansen of Søns flagship factory store åbner d. 28. november

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095