23948sdkhjf

Online salg af kontormøbler: Omsætning på 50 millioner inden for rækkevidde

Kontormøbler.dk har gennem en årrække haft rigtig fin succes med online salg af kontormøbler. Siden 2008 har direktør og medejer Torben Møller præsteret det ene overskud efter det andet. 

Målet om en omsætning på 50 millioner kroner er nu inden for rækkevidde, skriver Ritzau Finans ifølge Finans.

Det bliver via en fordobling af eksportandelen at målet skal nås - i bedste fald næste år. I øjeblikket ligger den på mellem fem og syv pct. årligt. En fordobling kan dog kun realiseres ved, at de eksisterende eksportmarkeder vokser yderligere og aftager flere produkter.

- Alle de nordiske lande lande ligger meget lige for, da de har den samme designorienterede tilgang til tingene. Vi kan starte helt oppe fra Island, og så har vi Norge, Sverige og Finland. Det er der, hvor vi nok vil have nemmest ved at gøre noget, siger Torben Møller.

Et andet marked med potentiale er Tyskland, hvortil Kontormøbler.dk allerede eksporterer. Torben Møller øjner en mulighed for et showroom og webshop i Hamborg.

Selvom målsætningen er på plads, er der dog ikke udformet nogen konkret strategi for, hvordan virksomheden har tænkt sig at gribe det hele an.

Torben Møller peger dog blandt andet på lokale partnerskaber, som en mulighed.

Kontormøbler.dk havde sidste år et overskud på 2,1 mio. kr. efter skat.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078