23948sdkhjf

Svane Køkkenet har fået en fod indenfor hos typehusfirmaer

Hovedparten af typehusfirmaerne, som er repræsenteret ved årets Byg og Bo-udstillinger i Hinnerup ved Aarhus og i Ballerup på Sjælland, har valgt at samarbejde med Svane Køkkenet. 

Det indebærer, at køkkenfirmaet i udstillingshusene viser forskellige bud på nye tendenser inden for køkken, bad og opbevaring. Det skriver Svane Køkkenet i en pressemeddelelse. 

- Bygge- og boligudstillingerne er en unik mulighed for Svane Køkkenet til at vise vores store og brede sortiment og de nyeste tendenser, siger kædechef Torben Nielsen i pressemeddelelsen.

Køkkenfirmaet viser sig også frem på andre af forårets udstillinger som Byg og Nyt i Herning og Hjallerup i det Nordjyske. Foruden køkken og bad præsenteres løsninger til opbevaring og inventar som spiseborde og reoler til hele boligen.

På forårets bygge- og boligudstillinger præsenterer typehusfirmaer hver deres bud på fremtidens parcelhus, og samtidig viser tidens trends indenfor interiør, belysning, gulve samt køkken og bad. I tidens ånd vises køkkener og bad med farvede fronter i fx havblå og skovgrøn samt træfronter i mørke og lyse toner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125