23948sdkhjf

RBM flytter til Sverige

SB Seating har besluttet at lukke RBM-fabrikken i Fjerritslev for i stedet at rykke produktionen til Sverige. 80 ansatte berøres af flytningen.
Senest den 30. september i år vil RBM-fabrikken i Fjerritslev have produceret sin sidste kontorstol.

Fabrikkens ejer, Scandinavian Business Seating, har nemlig besluttet at lukke sin fabriksenhed i det nordjyske for i stedet at flytte produktionen til Nässjö i Sverige, hvor koncernen i forvejen producerer kontormøbler.

Ifølge koncernchef Lars Røiri har SB Seating i en periode arbejdet på at forbedre kapacitetsudnyttelsen i produktionen, og finanskrisen har været med til at fremskynde den proces, der nu har ført til beslutningen om at lukke i Danmark.

Koncernchefen oplyser endvidere, at der omgående indledes forhandlinger med repræsentanter for de cirka 80 ansatte i Fjerritslev. Disse ventes afsluttet inden udgangen af april, mens fabrikken vil lukke ned senest den 1. oktober i år.

Om Scandinavian Business Seating
SB Seating er ejet af svenske Ratos og blev grundlagt i 2007 via en fusion mellem selskaberne HÅG, RH Form og RBM.

SB Seating producerer kontorstole og kontorinventar og beskæftiger i dag flere end 600 ansatte. Koncernen har en årlig omsætning på omkring 1,3 mia. norske kroner, heraf godt 60 % i Skandinavien.

Kilde: Scandinavian Business Seating / RBM

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078