23948sdkhjf

Røde tal hos Bolia

Hastig ekspansion tynger godt i regnskabet hos Lars Larsens møbelkæde, Bolia, som er kommet ud af 2007/08 med et underskud på 12,5 mio. kroner før skat.
For godt tre år siden overtog Jysk-milliardæren Lars Larsen møbelkæden Bolia fra stifter Henrik Henriksen. Dynekongen lancerede i den forbindelse en målsætning om at åbne 40 butikker og runde en milliard kroner i omsætning i løbet af fem år.

Det mål er siden øget til 50 butikker, men de storstilede ekspansionsplaner tynger godt i regnskabet. Bolias netop offentliggjorte årsregnskab for 2007/08 viser således et minus på 12,5 mio. kroner før skat:

- Det er naturligvis ikke tilfredsstillende at have underskud, men jeg ser det som en investering i fremtiden. Det koster op mod et par millioner at åbne en ny butik, og i det seneste regnskabsår, har vi åbnet syv forretninger, så det løber op, siger Lars Larsen ifølge Business.dk.

Ved regnskabsårets slutning bestod Bolia-kæden af 22 butikker, hvilket er en vækst på 40 % i forhold til året før.

Blandt de nytilkomne forretninger er en franchise-butik i Shanghai, og netop franchise-formen vil fremover blive en mere integreret del af Bolias ekspansionsstrategi.

Kilde: Business.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125