23948sdkhjf

Dencon: Vi er ude af krisen

Regnskabsåret 2014/15 bød på ny rekord i både omsætning og indtjening – og virksomheden vil investere sig til yderligere fremgang.
Fire år med stigende omsætning betyder, at Dencon nu for første gang nogensinde kan fremvise et resultat før skat på over 10 mio. kr.

Ifølge administrerende direktør og hovedaktionær, Henrik Søgaard Feld, er det kombinationen af danskproducerede møbler og optimerede produktionsfaciliteter, der har båret Skive-virksomheden gennem de svære år.

- Vi tør godt konstatere, at vi er ved at være helt ude af finanskrisens skygge. Gennem hele den svære periode fra omkring 2009 har vi holdt fast i en klar og forhandlerbaseret distributionsstrategi. På den måde har vi opnået stor troværdighed, som har givet stærke og loyale samarbejdsrelationer, siger Henrik Søgaard Feld.

Investerer i logistikken
Den positive udvikling giver tro på tilværelsen, og Dencons bestyrelse har netop besluttet at foretage yderligere investeringer i virksomheden.

- Også fremover bliver det et vigtigt parameter at tage udgangspunkt i kundernes ønsker om individuelle løsninger, som bliver leveret, når kunden ønsker det. Derfor har vi valgt at investere kraftigt i fleksibilitet og logistik, siger Henrik Søgaard Feld.

Første fase gennemfører Dencon i det igangværende budgetår. Hele processen forventes at tage tre år.

- Vores samarbejdspartnere skal trygt kunne stole på, at vi er en troværdig og konkurrencedygtig leverandør mange år ud i fremtiden, siger direktøren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171