23948sdkhjf

Jysk åbner butik nummer 113 - men den er ikke som alle de andre

Størstedelen af de eksisterende 112 Jysk-butikker ligner hinanden, men den næste i rækken skiller sig markant ud på flere parametre

Udfordringer med at finde større lejemål i storbyerne har tvunget Jysk-koncernen til at tænke anderledes. 

Således har sengetøjsgiganten - i jagten efter flere butiksåbninger - kigget deres blik på mindre lokaler. Og det er netop i et sådant, at man nu åbner butik nummer 113 i Danmark. 

- Det bliver en mindre butik, men den har stort potentiale. Vi vil gerne gøre det endnu lettere for kunderne i storbyen at handle i Jysk, så vi har udfordret vores normale koncepter og samlet alt det bedste fra Jysk i et slags minikoncept, siger Bo V. Andersen, der er dansk landechef i Jysk. 

Den nye butik får adresse på Borgergade i København - i øvrigt i Irma-kædens tidligere lokaler. 

Butikken bliver omtrent 500 kvadratmeter stor - og er dermed mindre end halv størrelse af en typisk Jysk-forretning, der normalt strækker sig over 1200 kvadratmeter. 

Butikschef i Jysk-butik nummer 113 bliver Lukas Gotsæd, der i forvejen er butikschef i en lignende 'minibutik' på Frederiksberg. 

- Feedbacken fra kunderne har været, at de ikke oplever forskel i forhold til en almindelig størrelse butik, fordi vi stadig har rigtig mange af varerne. Nu er de bare udstillet i andre inspirerende miljøer, og det har kunderne været virkelig glade for, udtaler Lukas Gotsæd. 

Jysk-butikken på Borgergade har første åbningsdag torsdag 21. marts. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078