23948sdkhjf

Ny Bauhaus-chef har taget turen fra elev til toppen af hierarkiet

Selvom han blot er 31 år, kan han snart fejre ti års-jubilæum i Bauhaus. 

Rüstem Basel startede i 2013 som elev i Bauhaus-regi, og siden har han arbejdet sig op igennem hierarkiet - og i dag står han som ny varehuschef i Bauhaus i Randers. 

- Jeg elsker salg og har lært rigtig meget ved at have arbejdet i alle afdelinger i varehuset. Men jeg trives også med faglige og personlige udfordringer, og det har jeg fået på min rejse som både salgsleder, afdelingsleder og souschef. Derfor føler jeg mig godt rustet til jobbet som varehuschef, siger Rüstem Basel. 

Han har tidligere arbejdet i kæden i Viby og Tilst - og har tilsvarende tidligere haft titler af salgsleder, afdelingschef og souschef. 

Fakta om Rüstem Basels karriere i Bauhaus

  • 2013 - 2015: Elev
  • 2015 - 2016: Salgsleder, Bauhaus Viby
  • 2016 - 2018: Afdelingschef, Bauhaus Viby
  • 2018 - 2021: Afdelingschef, Bauhaus Tilst
  • 2021 - 2023: Souschef, Bauhaus Randers
  • 2023 - : Varehuschef, Bauhaus Randers

I Randers-afdelingen bliver Rüstem Basel ansvarlig for over 120.000 varenumre og i alt fem specialafdelinger. Og hans ledelsesstil egner sig ikke til computerarbejde, forklarer han. 

- Jeg er trukket i arbejdstøjet og vil arbejde for, at mine kolleger trives, og at kunderne får en sublim service. At gøre kolleger og kunder glade giver mig et kick og inspirerer mig til at sætte endnu højere mål.

- Jeg er meget nede på jorden og ser mig som en god gammeldags købmand, der kender kunderne og giver dem et godt råd og et smil med på vejen, siger han. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.484