23948sdkhjf

Ser stort og uforløst potentiale: Vinduesproducent åbner endnu et showroom

Med to showrooms på henholdsvis Mors og i Rødovre har Outrup Vinduer & Døre gode erfaringer med at lade håndværkere vise virksomhedens produkter frem til boligejerne. Derfor er den danske vinduesproducent nu klar til at åbne endnu et showroom, denne gang i Hillerød i Nordsjælland, hvor Outrup oplever en særlig stor efterspørgsel på virksomhedens produkter.

– Vi har i længere tid gerne villet være endnu mere til stede i Nordsjælland, da flere af de håndværkere, vi samarbejder med, har efterspurgt et showroom i nærområdet. Nu har vi fundet de helt rigtige lokaler, som ligger i et attraktivt område med stor aktivitet, da der blandt andet også er byggemarked, havecenterkæde og lignende i området, lyder det fra salgschef i Outrup Vinduer & Døre, Jan Kampman.

Ud over den store efterspørgsel fra håndværkerne skyldes placeringen i Hillerød, at Outrup oplever, at salget af virksomhedens produkter er steget væsentligt i netop det nordøstlige Sjælland, og Jan Kampman ser derfor også et stort og uforløst potentiale i området.

– I de seneste år har salget i Nordsjælland været opadgående, hvilket skyldes, at vi her har at gøre med en målgruppe blandt flere, som hælder til de mere eksklusive løsninger, hvor der er kælet for detaljerne – og det er noget, vi i den grad fokuserer på ved vores produkter, fortæller Jan Kampmann, der kategoriserer de nordsjællandske kunder som ”bevidste om, hvad det vil have”.

– De ønsker at se og mærke produkterne, hvilket et showroom i Hillerød muliggør, fortæller Jan Kampman og fortsætter:

– For at imødekomme nordsjællændernes ønske om høj kvalitet kommer det nye showroom til at rumme et bredt sortiment bestående af blandt andet eksklusive vinduesløsninger til renovering af patriciervillaen. Derudover præsenterer vi kunderne for en lang række løsninger målrettet nybyggeri, hvilket vi oplever mange forespørgsler på.

Den officielle åbning af Outrups nye showroom på Askvang 5 i Hillerød finder sted torsdag d. 30. samt fredag d. 31. marts i form af åbent hus for håndværkere, hvor den står på let forplejning. I løbet af begge dage vil der desuden være arrangeret mindre events.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Træfonden sætter ny mand i front
Ny analyse: Prisen på byggematerialer sætter rekord
Inflationen i eurolandene tager endnu et dyk
Her er åbningsdatoen for nyt Ikea-varehus i København
Ny vestjysk trælastdirektør gør comeback i Stark
Spritny hæderspris: Se hvem der står bag Årets Bæredygtige Træbyggeri
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094