23948sdkhjf

0804 TEMA: Køkkenproducenter i Norge har også fået øje på Netek's Gas Cat IR tørrebox

Artikel i Træ og industri
Tekst Kaj Hansen Træ og Industri
Tørreboxen er netop det supplement, som giver den mindre fabrik mulighed for at øge produktions hastigheden med den
hurtige tørring, og den større fabrik mulighed for en bedre logistik, idet alle de ”skæve” opgaver nu kan løses i Netek’s tørrebox.

En af kunderne fortæller om det uhensigtsmæssige i, at have 8 – 10 halv færdige køkkener stående rundt omkring i fabrikken til tørring med stor risiko for beskadigelser. Med Netek’s IR tørrebox er der løst op for dette problem, idet komponenterne ofte kan tørre på 6 – 10 minutter. Og ekstra dele, som altid skal med i sidste øjeblik, er ikke længere et problem.

Netek Gas Cat IR tørrebox er ikke kun en løsning egnet for køkkenproducenter, men for alle som bruger stikvogne. Udover at kunne reducere tørretiden til 20 % eller endnu mindre kan den også reducere energi omkostningerne. Og faktisk kan den også afbrænde op til 60 % af eventuelle emissioner.

Netek’s Gas Cat IR system, som også kan leveres som fladbane og conveyer løsninger, fungerer ved en flammeløs katalytisk forbrænding, der udvikler infrarøde varmestråler. Når den våde lak rammes af IR strålerne, sættes hvert enkelt
molekyle i bevægelse, og den hurtige tørre- og hærdnings proces sker indefra og ud. For at sikre den korrekte anlægsløsning, er der med støtte fra Energistyrelsen og med hjælp fra bl.a. Carl Bro Gruppen, Dansk Gasteknisk Center, Akzo Nobel og Dansk Byggeri, gennemført et udviklingsprojekt, som dokumenterer de anførte resultater. Resultaterne kan bl.a. ses på: http://www.netek.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094