23948sdkhjf

Minister på besøg hos inventarproducent

O.T. Lauridsen har med succes etableret nyt selskab med fokus på inventar til idrætshaller. Torsdag lægger Carsten Hansen vejen forbi for at høre om projektet.
Under overskriften ”Nye arbejdspladser i landdistrikterne” har syv projekter i Hedensted Kommune opnået i alt 10,3 mio. kr. i støtte fra de såkaldte LAG-midler.

Indsatsen har samlet resulteret i 24-29 nye arbejdspladser, og O.T Lauridsen i Lindved er et af eksemplerne på, hvordan man kan skabe nye job i landdistrikterne via tilskud fra LAG. Ved siden af moderselskabet har O.T. Lauridsen etableret firmaet O.T. Sport, der via inventarløsninger vil være med til at ændre halcaféernes ry som storleverandør af usunde madvarer til unge. Dermed kan idrætshallerne få en mere moderne og grøn profil.

- Vi var aldrig kommet i gang med at etablere O.T. Sport, hvis ikke vi havde haft adgang til LAG støttemidler efter ordningen ”Nye arbejds-pladser i landdistrikterne, siger Annemette Lauridsen fra O.T. Lauridsen.

Hun fortæller, at det nye firma O.T. Sport bl.a. er blevet leverandør til idrætshaller i forbindelse med det flereårige landsdækkende projekt SMIL (Sundere Mad i Idrætslivet). Projektet gennemføres af Kræftens Bekæmpelse, DGI-haller og huse over hele landet, Københavns Madhus, Halinspektørforeningen, Fødevarestyrelsen og flere danske kommuner.

En vækstorienteret landkommune
Den gode historie er også nået til Christiansborg, hvor minister for by, bolig og landdistrikter, Carsten Hansen (S), har takket ja til en invitation fra borgmester Kirsten Terkilsen (V) om at besøge Hedensted Kommune.

Det sker i dag, torsdag den 31. januar, hvor Carsten Hansen fra kl. 14.15 til 16.00 vil se nærmere på produktionen hos O.T. Lauridsen. Besøget er kommet i stand på baggrund af Kirsten Terkilsens deltagelse under præsentationen af ”Ministeriets vision for landdistrikterne 2030” i december måned.

- Ved mødet i København benyttede vi bl.a. lejligheden til at fortælle ministeren, at nok er Hedensted beliggende i det østjyske bybånd. Men først og fremmest er vi en vækstorienteret landkommune, der bygger på de særlige muligheder, de enkelte lokalsamfund har, siger Kirsten Terkilsen.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078