23948sdkhjf

Kastrup A/S lander stort renoveringsprojekt i Aalborg

Den vestjyske dør- og vinduesfabrikant har netop indgået aftale om renovering af to af Himmerland Boligforenings store afdelinger i Aalborg Øst.
Ordren - der er indgået gennem fagentreprenøren BM Byggeindustri - skal produceres fra medio december og de næste tre år frem på Kastrups fabrik for træ-alu vinduer og døre i Skive. Der skal i alt produceres 3.000 vindues- og dørelementer til projektet.

- Det var især den seriøse måde, Kastrup A/S gik til opgaven på, der imponerede os. Det er enormt vigtigt for os, som fagentreprenør, at føle os trygge ved vores samarbejdspartner. En tryghed der opstår når ens leverandør er indstillet på, at lave et godt stykke forarbejde for at bevise deres værd. Og det lykkedes for Kastrup A/S, siger Thorkil Frederiksen fra BM Byggeindustri.

Bygger videre på godt samarbejde
Ifølge Kastrup er ordren med til at lægge en god bund på fabrikken, som i forvejen har en fornuftig ordrebeholdning. Flere og flere vælger nemlig træ-alu vinduer, blandt andet fordi de kræver minimum vedligeholdelse og har en lang levetid. Noget de danske forbrugere og ikke mindst boligforeningerne har fået øjnene op for, siger direktør Lasse Kastrup, direktør Kastrup A/S.

Kastrup A/S landende ordren på baggrund af en tidligere opgave til BM Byggeindustri:

- Jeg havde i forvejen et godt samarbejde med Kastrup om en anden opgave, derfor var det oplagt, at gennemgå vore muligheder for, at få leveret vinduer og døre fra netop Kastrup. Efter flere gennemgange af projektet, tilpasninger og virksomhedsbesøg endte Kastrup så med at få opgaven. Hovedsageligt fordi de viste vilje, seriøsitet og omkostningsbevidsthed, samtidig med at de har et godt produkt, siger Thorkild fra BM Byggeindustri.

Fakta: Kastrup A/S
Kastrup er en danskejet virksomhed, som producerer vinduer og døre på tre vestjyske vinduesfabrikker i Skive, Holstebro og Vildbjerg. Kastrup A/S producerer vinduer og døre i materialerne træ-alu, træ, plast og komposit.

Himmerland Boligforening er Nordjyllands største almene boligorganisation. Projektet Sallingsundvej og Tambosundvej i Aalborg Øst omfatter 406 etageboliger fra 1978 -1980. Budget for byggeriet er 400 millioner kroner, og byggeperioden er november 2012 til ultimo 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078