23948sdkhjf

Scan Office overtager konkursbo

Den fremadstormende leverandør af kontormøbler og -artikler tager over i Redoffice Aalborg, som gik konkurs i sidste uge.
En vellykket turaround sikrede for nyligt Scan Office et 2011/12-resultat på 15,5 mio. kr. før skat, og virksomheden, udvider nu engagementet i Aalborg, hvor man i forvejen har et møbelshowroom.

Scan Office har således overtaget boet efter konkurrenten Redoffice Aalborg A/S, der gik konkurs i sidste uge.

- Med opkøbet videreføres det forretningsgrundlag, som gennem mange år er blevet opbygget under Redoffice Aalborg og de lokale virksomheder Knud Engsig, JP Larsen, LN Kontorcenter og Ib Lindholm Kontorcenter, som er opkøbt gennem de seneste år, fortæller adm. direktør Finn V. Nielsen, der købte sig ind som hovedaktionær i marts måned i år, da den daglige ledelse overtog ejerskabet af Scan Office.

Lokal tilstedeværelse som vækstmotor
Den generelle udvikling i kontorforsyningsbranchen viser, at der er behov for nytænkning i branchen, mener Finn V. Nielsen, der sammen med sine ansatte har formået at vende en kriseramt virksomhed til en velkonsolideret forretning i vækst.

Ifølge direktøren hænger succesen nøje sammen med, at Scan Office formår at betjene mindre og mellemstore virksomheder med lokale konsulenter og en stor grad af tilstedeværelse. Dette bliver også omdrejningspunktet for den videre udvikling af Aalborg-afdelingen:

- Scan Office ønsker at udvikle sig i Aalborg gennem lokale ansættelser og ikke ved at bearbejde markedet gennem udefra kommende salgskonsulenter eller webshops. Jeg håber, at vi gennem opkøbet af aktiviteterne i Redoffice Aalborg kan udvikle den nordjyske afdeling og øge omsætningen, så der skabes nye lokale arbejdspladser, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078