23948sdkhjf

Tab af kunder blev fatalt

Redoffice Aalborg A/S har indgivet konkursbegæring. Selskabet, der har 17 ansatte, har tabt op mod halvdelen af sit salg til det offentlige.
Den frivillige kontorforsyningskæde Redoffice har i denne uge mistet en af sine forhandlere.

Det er Redoffice Aalborg, som nu har kastet håndklædet i ringen som en konsekvens af, at selskabets bankforbindelse har lukket for kreditten.

Ifølge Nordjyske Medier har virksomheden i løbet af et år tabt op mod halvdelen af sin omsætning fra til det offentlige; først mistede man Aalborg Kommune som kunde, og dernæst to store aftaler via SKI.

Skuffet over banken
Efter bruddet med banken skulle Redoffice Aalborg fremskaffe omkring 9 mio. kr. i løbet af 14 dage, og det har vist sig at være en umulig opgave. Indehaver Lars Laursen forklarer ifølge Nordjyske, at han over de seneste par år – med bankens opbakning – har ekspanderet gennem opkøb af Ib Lindholm Kontorcenter i Aalborg og LN Kontorcenter i Hadsund. Han er derfor skuffet over, at banken nu har trukket tæppet væk under virksomheden.

Lars Laursen oplyser endvidere til Nordjyske, at han ikke vil forsøge en rekonstruktion og håber, at der kan findes en løsning for de 17 ansatte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079