23948sdkhjf

Scan Office tager afsked med Scan Office 

Efterårets fusion mellem Scan Office og Mogens Daarbak cementeres nu med et navneskifte. Fra i dag, onsdag d. 6. april, er Scan Office Group historie, og forretningen videreføres under det nye navn Daarbak Group.   

– Det overordnede rationale med fusionen var at udbygge vores ekspertise på tværs af forskellige forretningsområder for fortsat at være kundernes foretrukne leverandør og partner, lyder det fra adm. direktør Finn Viggo Nielsen, der understreger, at det rationale har vist sig at holde stik.  

– Derfor er vi nu nået til det næste naturlige skridt, nemlig at skifte navn, forklarer han. 

Ifølge Finn Viggo Nielsen er det nye navn valgt, da det favner forretningsområder såvel som historie og samtidig understøtter virksomhedens fremtidsplaner.  

– Det nye fælles navn og det fælles visuelle univers skal ikke blot styrke os brandmæssigt, men det skal i høj grad også bidrage til at skabe en mere logisk og smidig kunderejse på tværs af virksomheden, rundt i vores mange forretningsområder, tilføjer han.  

Fortsat to divisioner 

For at bibeholde ekspertisen på tværs af virksomhedens forretningsområder, vil Daarbak Group fortsat arbejde med to divisioner. Kontorforsyningsdivisionen kommer til at hedder Daarbak Redoffice, mens indretnings- og beplantningsdivisionen kommer til at hedde Daarbak Design.  

– Det er klart, at vores kunder lige skal vænne sig til de nye navne, men ellers er intet forandret hos os, udover at vi kan hjælpe vores kunder endnu bedre” lyder det fra CCO og partner i Daarbak Group Brian Sørensen, som fortsætter: 

– Daarbak Redoffice dækker stadig en lang række forretningsområder som kontorforsyning, rengøringsartikler, emballage og kontormaskiner til erhvervslivet, mens Daarbak Design fortsat rådgiver og bistår kunderne i nytænkende og inspirerende indretning og beplantningsløsninger til både det offentlige- og private erhvervsliv. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095