23948sdkhjf

FSC Design Award slår igen alle rekorder

Et rekordstort antal deltagere har tilmeldt sig den syvende udgave af FSC Danmarks designkonkurrence, der afgøres onsdag i næste uge.
For syvende år i træk afholder FSC Danmark og WWF Verdensnaturfonden designkonkurrencen FSC Design Award for landets design- og arkitektstuderende. Konkurrencen afgøres onsdag den 21. november 2012 på Designmuseum Danmark.

Et rekordstort antal deltagere har tilmeldt sig FSC Design Award 2012, og hele 88 designs vil blive udstillet på konkurrencedagen i størrelsen 1:1 foran publikum og et professionelle dommerpanel.

Præmien er en rejse til en FSC-certificeret skov i Kina, hvor vinderen får mulighed for at lave en prototype af vinderdesignet på et lokalt værksted.

- Det er dejligt at se, at så mange studerende interesserer sig for bæredygtighed og har lyst til at deltage i FSC Design Award. Vi kan mærke, at det stigende kendskab til FSC-mærket smitter af på konkurrencen, og vi er enormt stolte af, at FSC-mærket vinder mere og mere indpas hos fremtidens designere, siger Ida Rehnström, kommunikationsansvarlig hos FSC Danmark.

Tre priser
Formålet med FSC Design Award er at udfordre fremtidens danske designere til at skabe et design i træ, der forener funktionalitet og bæredygtighed.

I år kåres vinderen af FSC Design Award på Designmuseum Danmark, hvor et professionelt dommerpanel vil bedømme de mange bæredygtige trædesigns. Dommerpanelet repræsenterer både den designmæssige og kommercielle side af konkurrence og består blandt andet af designer Tobias Jacobsen og kreativ direktør for Trip Trap Denmark A/S Malene Flensted Urup.

Dørene åbnes for offentligheden kl. 13.30, hvor der bliver mulighed for at se de mange designs og få en snak med deltagerne. Kl. 14.30 overrækkes førstepræmien til vinderen, og de ni næstbedste designs kåres. Der vil også blive uddelt en forbrugerpris, som afgøres via FSC Danmarks facebookside. Læs mere på FSC Danmarks hjemmeside .

I år vil der desuden blive udråbt en vinder af Crafted-prisen - en ny pris, der uddeles af Trip Trap. Vinderen af Crafted-prisen får sat sit design i produktion via Trip Trap og får det markedsført gennem virksomhedens FSC-certificerede Crafted-serie.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125