23948sdkhjf

Designa A/S er landets bedste Produktions-entrepreneur

Møbelproducenten Designa A/S, som har hovedkontor i Kjellerup nord for Silkeborg, er netop kåret som årets bedste vækstvirksomhed i kategorien Produktion. Det skete ved Ernst & Young's vækstskaberkonkurrence Entrepreneur Of The Year.
Den midtjyske syv-dobbelte Gazelle-virksomhed Designa A/S kan nu smykke sig med endnu en flot titel. Nemlig titlen som Danmarks bedste vækstskaber i kategorien Produktion. En titel som Designa fik tildelt ved landsfinalen i Ernst & Young's konkurrence for vækstvirksomheder, Entrepreneur Of The Year.

- Vi er naturligvis enormt stolte af denne flotte titel. Vi ser kåringen som et bevis for vores hårde arbejde og vores iver efter hele tiden at skabe de bedste resultater – både for vores kunder og medarbejdere, siger Henning Christensen, der er direktør og ejer af Designa A/S.

Henning Christensen, direktør i Designa A/S.Juryens begrundelse tog afsæt i, at virksomheden og dens direktør om nogen har bevist, at de kan tage kampen op mod de store koncerner og internationale spillere i et marked med benhård konkurrence.

Designa A/S var i kategorifinalen oppe mod virksomhederne Liqtech A/S og Emmelev Mølle A/S.

Dansk ejet
Designa A/S blev grundlagt i 1992 og ejes 100 procent af entrepreneur og direktør Henning Christensen. I begyndelsen producerede Designa udelukkende møbler, men i 2000 blev produktionen suppleret med indretning til køkken og bad der i dag sælges i 33 Designa butikker fordelt på danmarkskortet.

Det er da heller ikke kun titler som Designa kan være stolte af. Økonomisk kan virksomheden nemlig notere en fremgang i bruttoavancen på knap 40 procent det seneste år og en stigning i medarbejderstaben i Kjellerup fra 114 til 175. Dertil kommer 65 ansatte i Designa’s butikker. Og dermed er Kjellerup-virksomheden en af lokalområdets største arbejdspladser.

Kilde: Designa A/S, http://www.designa.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078