23948sdkhjf

Kontor Syd-gruppen tryller sorte tal frem i regnskabet

Kontor Syd-gruppen, der blandt andet forhandler totalindretning af kontormøbler til virksomheder, har specialiseret sig i opkøb af nødlidende virksomheder, hvis røde tal skal forvandles til sorte. Senest har gruppen vendt økonomien i Kontor Syd i Vejen og Advision Digitaltrykkeri ApS til det positive.
Kontor Syd Gruppen, der med Kontor Syd-afdelinger i Sønderborg, Padborg, Haderslev og Vejen også består af Advision Digitaltryk ApS, Syddesign ApS, IT Solution Point m.fl. forstår at vende negative tal i regnskabet til positive.

De sidste opkøbte virksomheder, Kontor Syd i Vejen og Advision Digitaltryk ApS i Sønderborg havde begge rod i økonomien, men det er ved at være vendt nu. Det skriver Dagbladet Børsen i dag.

- De to virksomheder havde det ikke alt for godt, da vi købte dem. De har fået det, jeg kalder lidt sønderjysk medicin. Så nu kører selskabet i Vejen med overskud og noget tilsvarende er ved at ske med Advision Digitaltrykkeri ApS, siger adm. direktør Svend-Aage Kjær i Kontor Syd Gruppen til avisen.

Kontor Syd-selskabet har 74 medarbejdere og egenkapitalen blev i april opgjort til 9,8 mio. kr., det oplyser avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078