23948sdkhjf

Nordjysk vinduesproducent sørger for dagslys i kommende sundhedshus

Vindunor har leveret de knap 250 vinduer, som skal sikre optimale rammer for både sundhedspersonale og borgere i Støvrings splinternye sundhedshus

241 vinduer til 5.200 kvadratmeter multifunktionelt sundhedshus. 

Det er hvad den Hjørring-baserede vinduesproducent Vindunor har leveret til den nordjyske by Støvring i løbet af de seneste par år.

Der er tale om energivenlige træ/alu-vinduer med 3-lags glas og smalle sprosser.

- For at sikre de bedste fysiske rammer for både borgere, der skal benytte faciliteterne, og sundhedspersonalet, der skal arbejde der, er et godt indeklima afgørende. Vinduerne spiller en central rolle i dette ved at lade rigeligt dagslys strømme ind i alle rum, samtidig med at de er energieffektive, hvilket reducerer behovet for ventilation, udtaler projektdirektør hos Vindunor, Jes Vejby, i en pressemeddelelse.

Projektet i Støvring er blevet til i tæt samarbejde med tømrerfirmaet Pallisgaard, og ifølge Rasmus Pedersen, der er partner hos Pallisgaard, har det komplekse byggeri stillet mere komplekse krav end ved traditionelle bolig- eller kontorbyggerier.

-Hele byggeprocessen har ikke været fastlagt fra start, og vi har derfor måtte træffe flere beslutninger undervejs, hvilket har krævet stor fleksibilitet og tilpasningsevne fra både os og vores leverandører, siger Rasmus Pedersen.

Sundhedshuset i Støvring forventes at stå færdigt i løbet af 2024. 

Se flere billeder fra byggeriet i galleriet herunder.

Se nøgletal for:
Læs mere om: vinduesproducenter
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.407