23948sdkhjf

Bolighus går planken ud med ny bordserie

Snart kan kunderne skræddersy deres eget plankebord i Daells Bolighus

"Fra skov til spisestue."

Sådan lyder overskriften på den seneste satsning fra Daells Bolighus, hvor kunderne fremover har mulighed for at gå hjem med et egetræsplankebord, der passer ind i lige netop deres spisestue.

Med en såkaldt shop-in-shop-løsning vil nye plankebordsshops få plads i bolighusets filialer i både Odense og Glostrup og dermed give kunderne mulighed for at sammensætte plankeborde i specialmål med forskellige oliebehandlinger og stel.

Daells Bolighus

  • Daells Bolighus blev grundlagt i 1910.
  • I dag har møbelkæden hovedsæde i Glostrup.
  • Kæden har to fysiske varehuse - ét i Glostrup og ét i Odense.
  • Daells Bolighus' sortiment tæller i alt 8.000 varenumre. 
  • Daells Bolighus er en del af Harald Nyborg-koncernen, som også tæller netop Harald Nyborg samt Jem & Fix.
  • Kæden havde i det forgangne regnskabsår 72 ansatte - og omsatte for cirka 137 millioner kroner.

Kilde: Daells Bolighus

Ifølge direktør Brian Seemann Broe bunder tiltaget i et ønske om at imødekomme kundernes efterspørgsel på unikke varer.

- Vi har en oplevelse af, at vi sælger flere især sofaer og skabe, som kunderne kan tilpasse deres egne ønsker, men de vil også kunne gøre det til en overkommelig pris. Og det er svært, når de fleste plankeborde bliver solgt på nettet, uden at man som kunde kan se dem på forhånd, og hvor det ofte er meget dyrt at customize.

Prisen ind til benet

Brian Seemann Broe trådte til som direktør for Daells Bolighus i juli sidste år. Siden da har han flere gange skudt med skarpt mod møbelbranchen, hvor han blandt andet har haft sigtekornet rettet mod det, han overfor Wood Supply har beskrevet som uigennemsigtige priser

Den nye plankebordsshop skal ifølge ham ses i forlængelse af bolighusets overordnede værdier om at være på forbrugernes side.

- Når man kigger på et plankebord hos os, skal man ikke føle sig presset til at købe noget nu og her i frygt for prisstigninger på mandag. Prisen er på det samme lave niveau året rundt, fordi vi har skåret den ind til benet fra starten, forklarer direktøren.

De tætbarberede priser på plankebordene starter ved 5.000 kroner. Samtidig kan de leveres indenfor 2-3 uger, og den kombination er ifølge Brian Seemann Broe et særsyn.

- Det er der - mig bekendt - ingen af vores konkurrenter, der kan mønstre. De har lagervarer, men ikke noget, som du kan gå ind og tilpasse til den her pris og med den hastighed, mener direktøren.

Til at starte med kan kunderne, når de har fået skåret deres plankeborde i specialmål, vælge mellem seks forskellige olieringer, fire stel og tillægsplader, men på sigt vil Daells Bolighus gerne udvide paletten.

- Jo flere valgmuligheder, jo mere kompleks bliver produktionen, og vi skal først lære at styre det og kunne holde, hvad vi lover, før det sker, men vi vil gerne udvide med eksempelvis flere træsorter, siger Brian Seemann Broe.

De to plankebordsshops slår dørene op 10. maj i Glostrup og 17. maj i Odense.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096