23948sdkhjf

Ingen Black Friday i stor byggemarkedkæde - i stedet vil de plante træer

For tredje år i træk vil man ikke kunne finde Black Friday-rabatter i landets Silvan-butikker

23.500 træer.

Så mange har organisationen Plant Et Træ i samarbejde med Silvan fået sat i jorden til blandt andet skovrejsning og oprettelse af frugtplantager i børnehaver. 

Samarbejdet kom i stand som en del af Green Weekend, som for Silvans vedkommende har erstattet - og stadig gør det - Black Friday på den sidste fredag i november måned. 

- Vi er stolte af samarbejdet med Plant et Træ. Det er fantastisk at støtte missionen om at hjælpe børn med at finde glæde i naturen ved at plante træer. Green Weekend har de seneste to år været en succes, og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet og give et bidrag til naturen endnu en gang, siger Rasmus Kjærsgaard, der er CSO i Silvan, i en pressemeddelelse. 

Silvan har siden 2020 ikke markeret Black Friday i deres butikker over hele landet, som man ellers ser udbredt i en stor del af detailbranchen. 

Og det er altså i stedet Plant Et Træ, der hvert år nyder godt af den omsætning, som Silvan leverer i den sidste weekend i november - helt nøjagtigt går fem procent af omsætningen fra Green Weekend til at plante træer. 

Plant Et Træ har i de foregående to år modtaget 1,4 millioner kroner fra Silvan. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093