23948sdkhjf

Produktnyhed: Eurolight Plader er både lettere og billigere

De stigende priser på råtræ til spånplader og MDF-plader har sat gang i udviklingen af alternativer. Egger introducerer Eurolight Plader som alternativ.
Trenden i møbeldesignet går mod et kraftigere og tungere udseende. Dette kan selvfølgelig imødegås ved at bruge store, tunge MDF- eller spånplader, men det er ikke altid en optimal løsning. Både på grund af vægten og prisen.

For skabe et alternativ har Egger investeret et større antal mio. euro i produktionen af de såkaldte Honeycomb plader – hos Egger kaldes disse plader for Eurolight Plader.

Pladerne er fuldt på højde med almindelige plader og står ikke tilbage på andre områder end på vægten.

Eurolight Plade fra Egger. Tre standardtykkelser
Fra dette efterår vil der kunne leveres plader i tre standardtykkelser 38, 50 og 60 mm. Andre ønsker til tykkelser fra 15 mm. til 100 mm vil kunne opfyldes ved større leverancer.

Eurolight Pladerne kan leveres som hel- eller halvformater 5610/2800 x 2070 mm samt opskåret i fixmål ned til 310 x 310 mm.

Som dækplader fås rå og foliebelagt Eurospan, rå og foliebelagt Egger Formline MDF samt Eurodekor (melaminbelagt spånplade) og FORMlineDekor (melaminbelagt MDF). Standardtykkelsen på dækpladerne er 3, 4 og 8 mm.

Og finerede plader
De rå Eurolightplader kan fineres. Trykket i presseren skal blot holdes under 3 kg/cm2.

- Har man behov for et højere tryk skal man bestille pladerne med rammer i, så kan trykke øges til 4 kg/cm2, oplyser Morten Agger fra Egger Scandinavia ApS.

Som et oplagt område for Eurolightplader nævner han postformede bordplader.

- Normale postformede plader er meget tunge. Det bliver kun værre, når man ser, at trenden her går mod 90 mm massive hårdtræ plader. De der ønsker mindre vedligehold og ikke mindst lavere anskaffelsespris kan overveje en Eurolight bordplade som samtidig tager hensyn til montøren, forklarer Morten Agger videre.

Herudover har Egger i samarbejde med beslagsproducenter udviklet beslag til stort set alle behov.

Til korpus-hjørnesamlinger findes der sågar et beslag, som ikke kun er usynligt, men samtidigt gør det muligt af skille samlingen ad og samle den igen, der ser en stor fordel ved bl.a. opbygning af messestande.

Ønskes yderligere information om Eurolight Plader, kan det rekvireres hos http://www.egger.com

Kilde: Egger Scandinavia ApS.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078