23948sdkhjf

Produktnyhed: Lænestole i flere størrelser

Møbelkæden Smag & Behag præsenterer en række lænestole, der på flere måder kan ”skræddersyes” til den enkelte.
Når vi køber nyt tøj, er det helt naturligt at vælge mellem small, medium og large, så vi får den størrelse, der passer helt perfekt til kroppen.

Når vi køber en ny lænestol, har vi ikke den mulighed. Og det til trods for, at en lænestol skal benyttes dagligt i mange år og spiller en meget vigtig rolle for kroppens fysiske velvære.

Men nu kan møbelbutikkerne ”Smag & Behag”- kæden præsentere et udvalg af lænestole, som fås i forskellige størrelser og med en række andre tilpasningsmuligheder, således at der er mulighed at få en stol, der er ”skræddersyet” til ens egen krop.

Smag & Behags nye lænestole er passer lige til den enkeltes smag og behag.Stolene er af det norske mærke ”Fjords by Hjellegjerde”, som ud over det høje kvalitetsniveau også er kendt for filosofien om ”ægte velvære gen-nem individuelle tilpasninger”.

Det viser sig konkret ved, at flere af modellerne fås i to størrelser, og de tilbydes med flere forskellige understel, der hver især giver forskellige siddehøjder. Herudover har de fleste af stolene en række individuelle indstillingsmuligheder i form af eksempelvis højde-regulerbar nakkestøtte og justerbar siddehøjde.

Nogle af lænestolene er endvidere udstyret med det unikke ”Fjords Zero Gravity System”, der automatisk sørger for en optimal hvilestilling med benene i vinkel og knæene placeret højere end hjertet.

”Smag & Behag” er en landsdækkende møbelkæde med over 30 butikker fordelt jævnt over hele landet.

Kilde: Smag & Behag.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063