23948sdkhjf

Produktnyhed: Ny grunder med forbløffende effekt

Med en ny grunder fra Zweihorn kan almindelige magneter nu også hæfte på lakerede træflader.
Med den nye 2K grunder WIGRANIT MagnetHaftFüller er det nu muligt at give almindelige træmaterialer en magnetiske overfladebehandling.

Efter grunding påfører man en klassisk opbygning med farvet lak fra Zweihorn produkt-programmet.

Kreativiteten kan få frit spil – for det ikke blot farvede lakker, men også et utal af spændende effekter. Fladen fungerer efter lakering som en magnetvæg og bruges til bl.a. opsætning af sedler og tegninger med magneter.

Billedet viser en flot magnetisk overfladebehandling, hvorpå producentens navn Zweihorn er sat fast med en magnet Usynlige overgange – også på tredimensionelle flader
WIGRANIT MagnetHaftFüller WIG/MHF kan også benyttes på tredimensionelle flader, og derfor kan man nemt gøre fræsede kanter eller CNC-bearbejdede træemner magnetiske.

Samtidig er den integrerede magnetflade helt usynlig – der er ingen skæmmende overgange fra indsatte metalflader.

Alsidig, praktisk og overraskende
Med den nye grunder får møbel- og inventarfirmaerne mange spændende muligheder til rådighed – brug blot fantasi og kreativitet – den praktiske løsning er klar til brug.

Kunden bliver begejstret, når han ser, at han kan få integreret usynlige magnetiske flader i sine møbler, døre, skillevægge o.s.v. Almindelige væg- og magnettavler i konferencerum eller kontorer bliver helt overflødige.

Kilde: C. Flauenskjold A/S. http://www.flauenskjold.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125