23948sdkhjf

Produktnyhed: Wood System 700 sætter nye standarder

GRAIN Maskinservice A/S fra Bjergby på Mors har udviklet et revolutionerende Wood System 700-anlæg til transport af alle former for biobrændsel.
Wood System 700 er et system, der sætter nye standarder for transportering af stoftørt biobrændsel.
Uanset om brændslet kommer som træpiller, skovflis, halmprodukter eller neddelt affald, kan Wood System 700 håndtere det med sine unikke skovle.

Wood System 700 er allerede blevet solgt til Belgien, Polen og Estland og er herhjemme netop blevet monteret som transportør af biobrændsel på Europas største forgasningsanlæg i Skive.

I selve processen fra brændsel til miljøvenlig strøm og varme spiller Wood System 700 en central rolle. Anlægget sætter nemlig nye standarder for transportering af stof tørt biobrændsel.

Billedet viser et biogasanlæg, hvor Wood System 700 indgårSamtidig er Wood System 700 i stand til at transportere i alle grader op til lodret og i vandret op til otte meter frit spænd. Det er støjsvagt, driftssikkert, brandsikkert, let at vedligeholde og så er det energibesparende ved kun at bruge en tiendedel strøm i forhold til traditionel luft-transport.

Wood System 700 er derfor den oplagte transportør for biobrændsel i biokraftvarmeværker.

Prototypen på Wood System 700 er blevet testet på det gamle fjernvarmeværk i Skive og det med så stor succes, at det nyopførte biokraftvarmeværk har valgt Wood System 700 som transportør.

Wood System 700 er en videreudvikling af Wood System 450, en transportør udviklet til trævare- og møbelfabrikkers behov for transport af spåner til silo.

Omkring 300 trævare- og møbelfabrikker over hele verden, fra USA til Thailand, har valgt Wood System 450 som transportør. Herhjemme er det blandt andre Bodilsen A/S, Tvilum-Scanbirk A/S, Ideal Vinduet A/S og HTH-Køkkener.

I Sverige blandt andre Ikea-datterselskabet SweedWood AB og Pergo AB.

Kilde: Pressemeddelelse fra GRAIN Maskinservice A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094