23948sdkhjf

Jesper Office investerer i kreativ produktudvikling

Virksomhederne kæmper om at tiltrække medarbejdere ved at tilbyde fleksibilitet, frihed, lækker indretning, frugtkurv og specialkaffe på arbejdspladsen. Det kan mærkes hos kontormøbeleksperten Jesper Office, der nu benytter sig af et flot regnskabsår til at investere i produktudvikling, der skal bidrage til kreativitet og individualitet på arbejdspladsen.
Kontormøbeleksperten Jesper Office i Ulfborg i Vestjylland offentliggør i dag et koncernregnskab med en stigning i nettoomsætningen på 14 procent.

I en lidt trængt branche er det et virkelig godt resultat, men Jesper Office hviler ikke på laurbærrene af den grund. Det kommende regnskabsår skal bruges til at sætte fokus på, hvordan man skaber mentale og fysiske rammer for ”Det gode arbejdsliv”.

Derfor har Jesper Office valgt at investere det meste af indtjeningen i kreativ produktudvikling; blandt andet den trekantede skrivebordsserie Moving.

- Vi oplever, at flere og flere virksomheder efterspørger individuelle og fleksible løsninger i deres kontorindretning. De begrunder det alle med et ønske om at skabe vidensarbejdspladser, mere innovation og mere kvalitet for medarbejderne. Den udfordring vil vi gerne tage op, siger markeds-direktør hos Jesper Office, Peter Kristensen.

Jesper Office har det seneste år foretaget en række investeringer for at komme på forkant med tendensen. Det har blandt andet betydet omlægninger og rationalisering i produktionen.

- Vi har investeret i at skabe mere fleksible produkter, der imødekommer de krav, medarbejderne har til deres arbejdsplads. Herudover har vi i høj grad vendt ansigtet mod udlandet og investeret både i vores datterselskab i Ukraine, etablering af et kontor i Kina og i at præsentere vores danske koncept på det amerikanske marked, siger Peter Kristensen.

Det kommende års altoverskyggende mål bliver, sammen med en række strategiændringer, at sætte fokus på det gode arbejdsliv og medarbejdernes medbestemmelse i indretningen.

- Vi gearer op dels via kreativ uddannelse af vores rådgivere, dels via produktudvikling. Senest har vi også åbnet et nyt inspirationshus i Kolding. Vi er meget glade for den store vækst i omsætningen, men derfor er der jo ingen grund til at ligge på den lade side, siger Peter Kristensen.

Kilde: Jesper Office A/S. http://www.jesperoffice.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093