23948sdkhjf

Andersen Furniture overtager Randers+Radius

Andersen Furniture, der for 15 måneder siden købte Muubs og skiftede navn til Design Concept Denmark, har igen haft tegnebogen fremme. Denne gang er målet østjyske Randers+Radius, og det er særligt stolene, der har fristet. 

Det oplyser Design Concept Denmark i en pressemeddelelse.

Sats på erhverv

Opkøbet sket som led i strategien om at satse stærkt på erhvervsmøbler de kommende år, og her fremhæves Randers+Radius’ stærke stoleprogram, der ifølge virksomheden komplementerer især mødebordene fra Andersen i en grad, i en grad der styrker det samlede produktsortiment væsentligt.   

”I det hele taget har både Randers+Radius og Andersen Furniture et produktprogram til kontraktmarkedet, der er attraktivt, og nu samles produkter, kompetencer og know-how altså i ét”, skriver Design Concept Denmark.  

Design Concept Denmarks nu tre brands vil fortsat blive drevet som sideordnede brands med hvert sit udtryk og stilart. Til gengæld vil der være stor fokus på at udnytte synergierne mellem de tre brands, lyder det. 

– Vi har siden overtagelse af Muubs erfaret, at der er god mulighed for at skabe salgsmæssige synergier mellem brands, udtaler Poul Frandsen, adm. direktøri Design Concept Denmark. Han fortsætter:

–  Vi glæder os derfor til at få endnu et brand i vores reportoire, som skal ledsage os på vores vækstrejse. Vi har nu tre stærke brands, der har forskellige fokusområder men sammen komplimenterer hinanden godt. 

Design Concept Denmark forventer med overtagelse af Randers+Radius en omsætning i 2023 på omkring 200 millioner.

Ikke så vanskeligt  

For de to indehavere af Randers+Radius, Niels Kastrup og Lars Andersen var beslutningen om at sælge til Design Concept Denmark ikke så vanskelig, som man ellers kunne forestille sig, når et livsværk skal overdrages.

– Vi blev kontaktet af Design Concept Denmark med henblik på, om vi ville sælge vores forretning. Egentlig var beslutningen ikke så svær, da vi anser Design Concept Denmark som den rette virksomhed til at drive vores brand videre, fortæller nuværende salgsdirektør og indehaver Niels Kastrup. 

Han ser også et stærkt match på sortiment og således også et stort potentiale, når de to brands fremover kommer til at supplere hinanden, og han ser frem til selv at fortsætte rejsen med Randers+Radius efter salget.  

– Vores medarbejdere bliver en del af en lokal virksomhed, og både Lars og jeg fortsætter hos Design Concept Denmark, hvor vi vil have fokus på at drive Randers+Radius videre i de nye rammer, slutter han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109