23948sdkhjf

Træ- og møbelindustrien tager temperaturen på sig selv

Under overskriften ”Hvor Originalt” afholder Træ- og møbelindustrien torsdag den 23. marts Fremtidsseminar på Hotel Radisson SAS på den gamle papirfabrik i Silkeborg.
Træ- og møbelindustrien er inde i en rivende udvikling. Gamle består, nogle forgår og nye kommer til. Det gælder både virksomheder og design.

Branchen har derfor givet sig selv den opgave at indkredse, hvilke kompetencer vi skal bygge på i fremtiden. Der er behov for en fremtidig kompetencestrategi, der rummer den samlede værdikæde fra design, produktion til afsætning.

Under sikker navigation af firmaet Future Navigator, der arbejder med fremtidsbaseret udvikling, har 35 repræsentanter med relation til branchen derfor sat hinanden stævne.

Bag firmaet Future Navigator står Anne Skare Nielsen og Liselotte Lyngsø, der begge har en fortid fra Instituttet for fremtidsforskning.

Der er lagt op til en dag, hvor der bliver kigget ud i fremtiden og foretaget en vurdering af de særlige kompetence-udfordringer som træ- og møbelindustrien står overfor samt sat fokus på, hvilke løsninger, der skal til for at bibringe nye realiserbare og originale idéer .

Yderligere oplysninger kan fås ved:

Træets Kompetenceformidling:
Lisbeth Bøggild
projektleder
mobil: 21 67 85 11

Træets Uddannelser
Formand, Adm. Dir. Leif Nygaard, Invita A/S
Mobil: 20 80 81 30


Kilde: Træets Kompetenceformidling. http://www.traefremtid.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078