23948sdkhjf

Invitation til konferencen: "Innovation - Hvad kan man få for 5 millioner kroner?"

Torsdag den 23. marts 2006 sætter AluCluster spot på nogle af de udviklings-mæssige udfordringer erhvervslivet, vidensinstitutioner og AluCluster stilles over for i de kommende år.
5 millioner kroner rigere på erfaring og 3 års intensivt arbejde med realiseringen af AluVækst-projektet, er kronen på værket en overvældende og stor opbakning til, at AluCluster viderefører og udbygger samarbejdet om at skabe endnu bedre grobund for mere succesfuld og innovativ anvendelse af aluminium.

AluCluster har netop udarbejdet og fremsendt ansøgning til Videnskabs-ministeriet om over de næste 4 år at opbygge “Dansk Cluster for produktudvikling og design - baseret på aluminium og andre innovative materialer”.

Torsdag den 23. marts 2006 kl. 12.00 - 17.00 i Multihallen, Idrætsvej 1, 6240 Løgumkloster, sætter AluCluster spot på nogle af de udviklingsmæssige udfordringer erhvervslivet, vidensinstitutioner og AluCluster stilles over for i de kommende år.

Med tilbageblik på afsluttede projekter, og via input fra bl.a. Instituttet for Fremtidsforskning, DTU, Syddansk- og Aalborg Universitet, Århus Handelshøjskole og CPH Design, bliver der taget hul på diskussionen om, hvorledes forskning, innovation og design skal være drivkraft i en fortsat dynamisk udvikling i brugen af aluminium.

AluCluster ser frem til, at du vil være med til at videreføre den gode sammenhæng mellem de teoretiske udviklingsmuligheder og de udfordringer, erhvervslivet møder i praksis, der har præget samarbejdet i AluVækst-projektet.

Se programmet og de praktiske oplysninger her .

Der er intet deltagergebyr, men tilmelding er nødvendig af hensyn til forplejning. Tilmeld dig konferencen senest fredag den 14. marts.

Kilde: AluCluster

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078