23948sdkhjf

Møbelproducent bygger sportshal til 16 ansatte

Gravemaskinerne er begyndt at indfinde sig hos møbelvirksomheden CoreOne på Lene Haus Vej i Ikast. Knap halvandet år efter indflytningen i virksomhedens nye domicil ved motorvejen er en tilbygning på 500 kvm påbegyndt, hvor virksomhedens medarbejdere skal indrette en sportshal med padeltennis-bane og et stort fitnessrum.

– Vi har som virksomhed stort fokus på vores grundliggende formål. Strategiplanerne er lagt, og selvfølgelig er der planer om vækst, udvikling og indtjening, men de fundamentale formål for virksomheden og værdierne er afgørende vigtigt for medarbejdernes motivation, fortæller adm. direktør og medejer, Peter Flaskager Laursen.

Han peger på, at virksomheden årligt afsætter større beløb til velgørenhed og sponsorater, og blandt andet har startet et scholarship-program op for skolebørn i Vietnam, hvor CoreOne har 750 ansatte.  

– Men vi har også en klar holdning til, at vi skal være en ekstraordinært attraktiv arbejdsplads med specifikke fordele for medarbejderne. Og en af tiltagene her i Danmark er vores nye sportshal, forklarer han.

Noget for alle

Padeltennis, eller padel, er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Europa, og også i Danmark er der fart på etableringen af nye, kommercielle centre og klubber. Flere af CoreOnes medarbejdere spiller padel og glæder sig til at få deres egen private bane.

– Vi er en flok kolleger, der har spillet padel i Aarhus og i Silkeborg i efteråret og vinteren, indtil corona lukkede ned. Det er en fantastisk sport, og det er virkelig noget for alle, fortæller salgsdirektør og medejer af CoreOne, Henrik Sig Kristensen.

CoreOne’s padel-bane er ligesom de typiske baner i de kommercielle centre fremstillet i Spanien, hvor sporten er allerstørst. Det bliver en doublebane af de samme materialer og med et gulv, som bruges til World Padel Touren.

– Det bliver et rigtigt flot byggeri med fine bad- og omklædningsfaciliter, loungeområde og et ret omfattende og innovativt fitnessrum med smart bikes, kardiomaskiner, styrketræningsmaskiner, vægte og hvad der ellers hører sig til. Det skal alt sammen gøre det muligt for medarbejderne at indpasse motion i en travl og hektisk hverdag. Når medarbejderne er fysisk aktive, har de lettere ved at undgå stress og sygdom og får mere overskud i arbejdsdagen og derhjemme. Det er vi rigtig glade for at bidrage til, fortæller Mogens Olsen, der er bestyrelsesformand og medejer af CoreOne.

De fleste af CoreOnes 16 ansatte i Danmark har arbejdet hjemmefra siden midten af december, og selvom der arrangeres virtuel fredags-bar og andre tiltag, er savnet af den sociale nærhed stort. Derfor ser medarbejderne frem til at kunne bruge sportshallen til yderligere at styrke fællesskabet, når byggeriet står færdigt i starten af maj.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062