23948sdkhjf

Navnenyt: Modulbygger finder produktionschef i egne rækker

Markedet for modulbyggeri er markant stigende. Det mærker man tydeligt hos Scandi Byg, der er en af Danmarks eneste byggevirksomheder med grundlicens til svanemærkede byggerier.

Derfor er det vigtigt for virksomheden at have et stærkt team, og i den forbindelse ansætter modulproducenten nu deres projektleder gennem flere år, Paul Donhou, 40 år, som produktionschef. 

– Bygherrerne tager vigtige skridt mod et grønnere byggeri og i takt med, at efterspørgslen på modulbyggeri stiger, vokser behovet for flere løsninger – og således også vækstpotentialet for vores virksomhed, siger salgsdirektør i Scandi Byg, Jesper F. Hoffmann, der fortsætter:

– For at forløse dette potentiale skal vi hele tiden udvikle os og tilpasse vores produkter til efterspørgslen, og det er her Paul kommer til at spille en central rolle i produktionen. Han har med sine mange år i Scandi Byg et indgående kendskab til virksomheden, og han er derfor også uden tvivl det helt rigtige match til stillingen.

Mangeårig erfaring

Paul Donhou er uddannet tømrer hos Scandi Byg og har over 18 års erfaring i virksomheden. Han har tidligere været montageleder i Scandi Byg i 16 år, og senest kommer han fra en stilling som projektleder. Med Pauls baggrund og mangeårige erfaring fra byggepladserne vil han få ansvaret for at udvikle produktionen og opretholde et stort fokus på sikkerhed samt optimere kvalitet og levering.

– At sikre kvalitet og skabe de bedste rammer for vores produktion står højest på min dagsorden, men det er mindst lige så vigtigt, at vi fortsat vedligeholder Scandi Bygs flotte statistikker og bygger efter bæredygtighed. Lige så vigtigt er det, at sikkerheden i produktionen er i top, at mine kollegaer har det godt, og at vi leverer et godt produkt til vores mange kunder og samarbejdspartnere, siger Paul Donhou.

Paul Donhou, som bor i Ranum, tiltrådte den nye stilling den 4. januar 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078