23948sdkhjf

Bodilsen sælger produktion til Skovhus Fronts

Bodilsen har solgt sin fabrik for lågeproduktion - BF4. Den 25. oktober i år overtager Skouhus Fronts fabrikken i Holdsager, der producerer massive trælåger og i fremtiden skal indgå i Skouhus' afdeling for låger.
Bodilsen har solgt fabrikken i Holdsager som et led i koncernens strategi om at fokusere på kerneforretningen, der er produktion og salg af møbler til store detailkæder i verden. Salget forventes isoleret set at påvirke møbelkoncernens primære resultat positivt med cirka 8 millioner kroner.

Imidlertid har driften i den forløbne del af 2. halvår ikke levet op til forvent-ningerne, og det positive resultat fra salget af BF4 må derfor forventes at udligne den dårligere drift.

Fabrikken i Holdsager er på 11.000 m2 og beskæftiger cirka 100 medarbej-dere. Skouhus Fronts' overtagelse af fabrikken kommer ikke til at ændre på den nuværende ledelse eller i medarbejderstaben.

Med købet øger Skouhus Fronts A/S sin omsætning fra 130 millioner kroner til 230 millioner kroner og vil dermed blive en af Nordeuropas største låge-producenter.

Kilde: Fondsbørsmeddelelse fra Bodilsen Holding A/S samt pressemeddelelse fra Skouhus Fronts.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063